Tak sem se konečně dostal k tomu, abych Vám napsal nějaký ohlas. Ještě že si dcera vystavila Pamětní list a byla na něm ta adresa

. Sice na něm udělala několik kaněk, psát brkem jí moc nešlo...(ne, že mě by to nějak šlo

), ale i tak má z vaší akce pěknou památku. Byl jsem se podívat také na pražské muzejní noci, ale musím říci, že atmosféra ve vašem muzeu byla daleko přátelštější. S tím programem ste si dali hodně práce a bylo to i vidět... v Praze šlo jen jen o to, aby se tam podívalo co nejvíce lidí. Z Prahy ani děti tolik zážitků neměly ... všude bylo narváno a nikde se nemůžete zastavit, protože vás dav hrne dopředu. Ve vašem programu to bylo pěkné (úspěch mělo střílení na vše kolem, milý průvodce nám dal dokonce několik pokusů, takže dcera nakonec strefila kance a kluk zas sestřelil toho vojáka). Pobavilo mě to taky ve sklepě, kam se holka nejdřív bála, ale pak viděla toho polonahého bachaře a zas se jí nechtělo pryč. Nápad s krčmou byl taky dobrý. Dětem se líbil program na zahradě muzea...já zas seděl nad tím pivečkem a povídal si se šenkýřkama. Doufám, že sem nic nevynechal...(na noze mi sedí dcera a kontroluje, jestli sem nic nevynechal

)...no, myslím, že to je všechno

, těším se na další noční akce... jinak také zavítáme na nějakou zajímavou výstavu... Zdraví Mirek